Kysy teatterilaiselta -talkshow

17.04.2020

Aloitin sivu-uran talkshow-emäntänä, tsekkaa tästä ensimmäinen jakso!

Podcastissa vieraana!

11.04.2020'Sanna Jylängin vieraana tällä kertaa ammattilaisnäyttelijä Saara Jokiaho Jyväskylän kaupungin teatterista. Jutustelua teatterin tekemisestä ammattina sekä harratuksena. Tallenteen alussa pieniä teknisiä ääniongelmia, pahoittelu tästä!'

Phantom - Pariisin oopperan kummitus

18.10.2019

Tällä näytäntökaudella minut voi nähdä Christine Daaén roolissa Jyväskylän kaupunginteatterin suuren näyttämön musikaalissa Phantom - Pariisin oopperan kummitus. Kanssani Christinen roolissa vuorottelee oopperalaulaja Johanna Isokoski. Oopperan kummituksen roolissa esiintyy Riku Pelo.

Tässä lista esityksistä joissa minä olen Christine:

6.9.2019 klo 19
20.9. klo 19
21.9. klo 19
12.10. klo 19
19.10. klo 13
25.10. klo 19
26.10. klo 13
28.11. klo 19
14.12. klo 19

4.1.2020 klo 13
18.1. klo 13
20.2. klo 19
29.2. klo 13
13.3. klo 12
21.3. klo 19
17.4. klo 19
2.5. klo 13 ja 19
9.5. klo 19
(Muutokset mahdollisia!)

Listan kaikista esityksistä löydät teatterin nettisivuilta!

Phantom podcastin aiheena!

18.10.2019

Musikaalimatkassa-podcastin Siiri ja Laura haastattelivat Phantom - Pariisin oopperan kummituksen kääntäjää Marika Hakolaa, ja kävivät katsomassa esityksen! Kuuntele podcast-jaksosta millaisia fiilareita heille jäi esityksestämme!

Musikaalimatkassa-podcastin haastateltavana!

04.06.2018

Keväällä Musikaalimatkassa-podcastin Siiri ja Laura kävivät katsomassa Peter Panin ja haastattelivat minua työstäni Jyväskylän kaupunginteatterissa!

Haastattelu ja fiilikset esityksestä kuunneltavissa tästä:

Joulu myös Syyriaan!

09.12.2016

Tein uuden joululaulun!

Minulla on pitkään ollut sellainen tunne että materian, vihan, kiireen ja ulkoisten paineiden sijaan maailma kaipaa lisää ymmärrystä, kuuntelua, kommunikointia ja hyväksyntää. Haluan itse tänä jouluna ohjata omia lahjarahojani Pelastakaa lasten kautta Syyriaan, ja toivoisin että lähtisitte tähän mukaan! Tämän myötä toivoisin myös että minulle hankittavien lahjojen sijaan osallistuisitte tähän kampanjaani!

Laitan uusimman joululauluni myyntiin bandcampiin, ja lahjoitan kaikki tuotot Syyrian lapsille, tässä linkki sinne!
Vanhemman joululaulun voi ladata halutessaan täältä!

Mukaan voi lähteä myös kuuntelematta ainuttakaan joululaulua lahjoittamalla suoraan aloittamaani keräykseen!

Elämä on nyt! Ollaan hyviä itsellemme ja toisillemme!

Elämänmeno-näytelmän fiftaritytöt!

03.02.2016

Jekyll & Hydestä teatteriblogeissa!

17.09.2015

'Saara Jokiahon Emma Carew puolestaan on suloinen mutta voimakastahtoinen ja älykäs nuori nainen, joka ei liikoja välitä yhteiskunnan hänenlaiselleen säätyläisneidolle tarkoittamasta muotista.'
'Emma ja Henry ovat molemmat oman tiensä kulkijoita ja sopivat huumorintajuiltaankin hyvin yhteen, minkä lisäksi he ovat lavalla hirveän soma pari. Once Upon a Dream on aina ärsyttänyt minua lauluna ja kohtauksena, mutta kerrankin siihen oli ladattu kunnolla merkityksiä ja koskettavuutta, kun Emma kirjaimellisesti auttoi Jekylliä pääsemään hetkeksi irti Hydesta. Se ja loppukohtaus nostattivat minussa melkoiset niiskahdukset.'
- Laura One Night In Theatre -blogissa

'Saara Jokiaho Emma Carew'na oli laulajana loistava. Teos jättää Emman hahmon varsin latteaksi, mutta Jokiaho toi rooliin sen kaipaamaa syvyyttä. Emma tuntui oikeasti jopa ihmiseltä, joka välitti Jekyllistä, ja jolla oli elämä lavan ulkopuolellakin. Emman ja tämän isän (Jouni Innilä) välinen suhde oli lämmin ja molemminpuolin uskottava.'
- Voikkuinen Varje dag är dag för musikaler -blogissa

'Maria Lund (Lucy) ja Saara Jokiaho (Emma) ovat täydellisiä rooleissaan. Emma varsinkin jää helposti Lucyn varjoon jo skriptin ja yleisen Cosette-efektin takia, mutta Jokiaho saa hahmoon hienosti syvyyttä ja särmää. Ilo katsoa lavalla. (Halkolan ja Jokiahon korkeusero on myös söpöä kuin mikä.) Lund saa kliseiseen hahmoonsa uutta ilmaa ja Lucyn ronskin lavapersoonan mukaan käsinkosketeltavaa herkkyyttä. Ja Punarotassa on menoa ja meininkiä! Kumpainenkin laulaa kaiken päälle vielä loistavasti.'
- Rami Melodrama and Sweet Champagne -blogissa

'Saara Jokiaho and Maria Lund as Jekyll and Hyde's respective girlfriends, the upper-class Emma and prostitute Lucy, add as much personality and thought into their underwritten characters as humanly possible. The female leads are in a perfect balance, both shining but neither overshadowing the other. One of the finest Emma and Lucy duos I've had the fortune of watching.'
- Siiri Some Superfluous Opinions -blogissa

'Jekyllin tarinaa kertoo hänen uskollinen lakiemiesystävänsä John Utterson (sympaattinen Hannu Lintukoski) ja vahvoina naisina hänen elämässään nähdään säpäkkä kihlattu Emma Carew (Saara Jokiaho) ja sielukas prostituoitu Lucy Harris (Maria Lund).'
'Naispäärooleissa loistavat Jokiaho ja Lund toimivat hyvinä vastapareina toisilleen. Jokiaho on ponteva eikä yhtään vässykkä nuori nainen ja Lundin Lucyssa on sähäkkyyttä ja herkkyyttä etenkin laulukohtauksissa. Esityksen roolitus on muutenkin hyvä ja loppujen lopuksi meidän ystäväporukassamme eniten kehuja taisi saada oivallinen ensemble. Muun muassa kaupunkilaisia, porttoja ja heidän asiakkaitaan esittäneet näyttelijät tekivät hyvää työtä sekä laulullisesti että koreografioiden osalta, bravo.'
- Linnea Kujerruksia -blogissa

Linkeistä pääset lukemaan arviot kokonaan!

Jekyll & Hyde Jyväskylään!

12.02.2015

'Jyväskylän kaupunginteatterin syksyn 2015 musikaalina nähdään kauhuromantiikan mestariteos Jekyll & Hyde. Anssi Valtosen ohjaama musikaali saa ensi-iltansa suurella näyttämöllä 5. syyskuuta.

Pääroolissa vuorottelevat Henri Halkola ja Joni Leponiemi. Keskeisissä naisrooleissa nähdään Maria Lund (vier.) ja Saara Jokiaho.'

Lue juttu!

Joulutunnelmia!

21.12.2014

Joulutunnelmiin teit saattelemassa kanssani Jyvskyln kaupunginteatterin kapellimestari Lasse Hirvi!

Ihanaa joulua!Teatterikrpsen haastateltavana!

22.10.2014

Teatterikrpsen puraisuja -bloggari Talle kvi katsomassa Lainahyheniss-musikaalin ja Kauppamatkustajan kuoleman Jyvskyln kaupunginteatterissa, ja niiden vliin jnyt aika kului mukavasti haastattelun merkeiss!

Lue haastattelu tlt!

Uudet kuviot!

19.05.2014

Kesll Saaran voi nhd Samppalinnan kesteatterin hulvattomassa Matti ja Teppo - The Turku Brothers musikaalikomediassa, ja elokuusta hn suuntaa tihin Jyvskyln kaupunginteatteriin. Jyvskylss Saaran ensimminen ensi-ilta on Lainahyheniss-musikaali (Anne Dindon), ja sen jlkeen tulevat ohjelmistoon nytelmt Kauppamatkustajan kuolema (neiti Forsythe) ja Niskavuoren naiset (Anna-Liisa Niskavuori / Serafiina).

Liput nihin kaikkiin myy Lippupiste sek teattereiden omat lipunmyynnit.

(Kuva Jukka Parviainen)

Tss pieni makupala Teatteri Imatran jrjestmst hyvntekevisyyskonsertista, jolla kerttiin rahaa uuden lastensairaalan hyvksi! Menossa mukana Imatran uusi nuori naisnyttelij Hanna Kaskela! Tsekkaa mys Hannan sivut!Konsertista sanottua:

Huh mit naisia lavalla nhtiin! Samalla kun on surullista jtt jhyviset niin upealle laulajalle kuin Saara Jokiaho (iho vet kananlihalle vielkin hnen Maybe This Timestaan), toivotamme tervetulleeksi Hanna Kaskelan.
- Silja Vehkalampi
Lue koko juttu!

Viivi ja Wagner

22.01.2014

'Pime lava. Kohta alkaa Teatteri Imatrassa Viivi ja Wagner. Valot syttyvt. Sohvalla kankkustaan parantelee Wagner. Jkaapista paukkaa joulupukki. Upean siksak-kuviolla halkaistun liikkuvan oven takaa tulee porukkaa. Michael Jacksonin Beat it soi.

Yleis pst ensimmiset naurut. Alku enteilee hulvatonta iltaa railakkaan musiikkikomedian parissa.

Ja sit se todella oli. Voi jessus tuota Aki Honkatukiaa. Mies on muuntunut ilmetyksi Wagneriksi tennissukilla, pinkeill Crockseilla, lkttvill sortseilla ja sian krsll. Kvelytyyli viittaa vahvasti sarjakuvaan; toinen jalka edell, ryhti ihan lytyss. Kaljatuopit ja pullot oli tehty pahvista, mittasuhteet pin peet.

Kuvitelkaapa Imatran oma Wagner lavalla laulamassa imuriin... Taipuupa silt tosin tangokin.

Saara Jokiaho taas on ilmetty Viivi pystyyn tupeeratussa tukassaan, oransseissa ruutupksyissn ja mustassa paidassaan.

Pian Michael Jackson vaihtuu Pepe Willbergiin. Jokiaho laulaa todella hyvin. Luonnistuu hnelt viulun soittokin, se nhdn toisella puoliajalla.'

Anniina Meuronen
Lue koko arvio Viivist ja Wangerista

Saara Jokiaho nyttelee nyt Imatralla

20.09.2013

'Teatteri Imatra on liittnyt vahvuuteensa uuden nyttelijn, tll hetkell Porvoossa asuvan Saara Jokiahon. 30-vuotias Jokiaho on valmistunut Lahden musiikki- ja draamainstituutista, ja hnell on vahva musiikki- ja musiikkiteatteritausta. Jokiahon sisntulorooli Imatralla on Liisa Ihmemaassa -teoksen Liisa.

 Hyvill mielin tulen Imatralle. Teatteri on tynn minulle uusia ihmisi, mutta minut on otettu hyvin lmpimsti vastaan.

Myhemmin syksyll Jokiaho nyttelee Viivi Viivi ja Wagner -komediassa.

 Minulla on lapsenomaisen innostunut fiilis molemmista rooleista. Odotan psevni irrottelemaan molemmissa.'

Kuva ja teksti Tuija Horttanainen,
Lue koko juttu: Lappeenrannan uutiset

Peter vie sua matkassaan!

14.08.2013

Linkolan Peter Pan -musikaali Teatterimuseolla 1.-15.9.!


Seikkailuun!

26.07.2013

Kun lastenhuoneen ikkunasta lennht sisn pieni mutta voimakastahtoinen poika, joka osaa puhua keijukaisten kielt, voi jo arvata ett edess on ainutlaatuinen seikkailu.

Peterin matkassa pset kohtaamaan vekkulit kadonneet pojat, intiaaniprinsessa Tiikerilijan, sek hurjan merirosvokapteeni Janne Koukun miehistineen.

Esitys sekoittaa elvi nyttelijit sek nukke- ja varjoteatteria kekselisti, ja tuloksena on riemukas matka mielikuvituksen siivill. Jukka Linkolan svellykset haastavat sek pieni ett isompiakin katsojia mukaansa rikkailla harmonioillaan ja monipuolisilla melodioillaan. Uusi tuore orkestrointi maalaa tunnelmia surullisesta jnnittvn ja hilpen viisihenkisen Mik-Mik-orkesterin esittmn kapellimestarinsa Ville Kyttln johdolla.

Produktion lavasteet, nuket ja muu tarpeisto on valmistettu pitklti kierrtysmateriaaleista.

Matkalla thn klassikkosatuun koet iloa ja surua, sek net vauhdikkaita taisteluita!

Suosittelemme esityst kaikille yli kolmevuotiaille, mys aikuisille!

Syyskuussa: Teatterimuseo, Kaapelitehdas
Lokakuussa: Kulttuuritalo Grand, Porvoo
Katso kaikki esitysajat!

peterpan.fi

Minne sitten?

27.05.2013

Vuosi Helsingin Kaupunginteatterilla oli tynn uusia hyvi ystvi, loppuunmyytyj esityksi, jnnittvi hetki Tevjen tyttren Chavan roolissa kevll ja lukuisia hauskoja sattumuksia. Nyt Viulunsoittaja katolla on 91 esityksen jlkeen kuopattu ja ensemble hajaantuu uusiin tihins ympri Suomen! Osa nhdn seuraavaksi Tampereen Teatterin Les Misrablesissa, osa Tampereen Tyven Teatterin musikaaleissa, suuri joukko HKT:n seuraavassa suurmusikaalissa, Tohtori Zivagossa.

Min lhden lhemms itrajaa vuoden kiinnitykselle Teatteri Imatraan. Siell esiinnyn naisposissa syksyn nytelmiss Liisa Ihmemaassa ja Viivi ja Wagner. Kevll ohjelmistoon tulee Veriveljet-musikaali.

Sit ennen lennn ja taistelen Kadonneitten poikien johtajana Teatterimuseolla kun oman ryhmni suuri taidonnyte Peter Pan -musikaali saa ensi-iltansa syyskuussa!

Eik siin viel kaikki: minut voi mys nhd Lappeenranta Big Bandin solistina Imatra Big Band Festivaaleilla 1.7. sek Lappeenrannan Linnoituksen Yss 10.8.!

Ihanaa kes!

Omanlaista!

15.04.2013

Saara ja Post-It laput seikkailulla!

04.04.2013

Joululaulu radiosoittoon!

02.12.2012

Lapsuuden joulut soi tn jouluna Jouluradion kilpailubiisikanavalla eli Jou'radiossa!Tunnelmallista joulun odotusta!

Hiljaisuus! Silence!

13.11.2012

Silence! from Tom Pesch on Vimeo.

Kuka on Saara Jokiaho?

11.09.2012

Saara valmistui viime vuonna Lahden ammattikorkeakoulun Musiikki- ja draamainstituutin musiikkiteatterilinjalta. Aiemmin hn on valmistunut muusikoksi mys Helsingin Konservatoriosta paineenaan klassinen laulu (2005), vaikka viettikin sit ennen yksitoista vuotta viulunsoiton parissa. Musiikki- ja draamainstituutin lisksi hn on opiskellut nyttelijntyt keskursseilla mm. Lontoossa East 15 Acting Schoolissa. Lauluopintojaan hn on tydentnyt Helsingin Kaupunginteatterilla jrjestetyill Estill Voice Training -intensiivikursseilla.

Tll kaudella hnet voi nhd Helsingin Kaupunginteatterin Viulunsoittaja Katolla -musikaalissa.

Saaran teatteritihin lukeutuvat Beatricen rooli Kouvolan Teatterin Rebecca-musikaalissa (2010-2011), Lahden ammattikorkeakoulun ja Lahden kaupunginteatterin yhteistyn toteutettu Fame (2010), Oulun kaupunginteatterin ja eri oppilaitosten yhteisproduktio West Side Storysta (2009), jossa hn teki Marian roolin, Ooppera Skaalan Fitness-kevytooppera (2007) ja Nuorten Musikaaliteatteri ry:n tuottama Honk! musikaali (2006). Kesikin hn on viettnyt nytellen mm. Heinsuon kesteatterissa nytelmss Afrikan morsian, ja Billnsin ruukilla historianytelmss sek lastennytelmss jonka musiikit hn on mys sveltnyt yhdess tyryhmn kanssa.

Lisksi hnell on kokemusta teatterityst mys tekniikan puolelta toimittuaan tekstittjn useissa oopperoissa tynantajinaan mm. Lahden Musiikki- ja draamainstituutti, Ooppera Skaala, Oopperayhdistys HOO ry ja Helsingin konservatorio ja Stadia (nyk. Metropolia).

Ota yhteytt: info @ saarajokiaho.com

Kes!

26.06.2012

Kes kuluu lomaillessa ja Peter Pan -projektin nitysten ja valokuvausten parissa.
Kolme lyhytelokuvaa on jo tn kesn osaltani kuvattu, ja neljs leffaprojekti on englanninkielinen full-length indiekomedia, jonka kuvaukset ovat heinkuussa.

Elokuun lopulta alkaen minut voi nhd taas nyttmll, tll kertaa Helsingin Kaupunginteatterin Viulunsoittaja katolla -musikaalissa. Lippuja voi jo ostaa syksyn nytksiin!

Peter Pan -projekti toteutuu vuonna 2013!

09.05.2012

''Suomen Kulttuurirahaston Uudenmaan rahasto jakoi eilen kuluvan vuoden apurahoja. Jaossa oli 774 000 euron suuruinen potti. Apurahan sai 131 hakijaa.

Ituusmaalaisista hakijoista merkittvimmn tuen saivat porvoolainen muusikko, nyttelij Saara Jokiaho ja muusikko, nyttelij Noora Nyknen. Paavo Koskisen rahastosta mynnetty 13 000 euron apuraha on tarkoitettu Peter Pan -lastenmusikaalin toteuttamiseen.

 Mahtava uutinen ja iloinen ylltys. Tm mahdollistaa sen, ett voimme laittaa hommat pyrimn, iloitsi produktion iti ja proolin esittj Saara Jokiaho.''

http://www.uusimaa.fi/artikkeli/107699-saara-jokiaho-laittaa-tuen-turvin-peter-panin-lentamaan

Uusia tuulia!

06.05.2012

Nyt on monta rautaa tulessa! Kynniss on muutaman lyhytelokuvan kuvaukset ja tiedossa tit teatterissa ja oma lastenteatteriproduktio. Kerron lis ihan lhiaikoina :)

Lisksi olen innostunut paljasjalkajuoksusta luettuani Christopher McDougallin kirjan Born to Run. Kytn juostessani hilpen nkisi FiveFingers -juoksukenki ja meno on kepemp ja luonnollisempaa kuin koskaan, suosittelen!

Kuva Zugspitzelta, Saksan alppien korkeimmalta huipulta!

Tribute to James Taylor

18.02.2012

Ville-Veikko Niemel - laulu
Pauli Halme - kitara ja laulu
Simo Helkala - kitara ja laulu
Juuso Kilpi - basso ja laulu
Joaquin Hernandez - perkussiot ja laulu
Joni Saukkoriipi - piano ja koskettimet
Simo Heikkinen - rummut
Saara Jokiaho - taustalaulu
Henna Juvonen - taustalaulu


Tiistai Arabia -konserttisarjassa kuullaan karkauspivn kynnyksell tribuutti palkitulle laulaja-lauluntekij James Taylorille ja hnen musiikilleen.

Vapaa psy, tervetuloa 28.2. klo 19!
Arabiankatu 2, Helsinki

info @ saarajokiaho.com

Saara who?

14.11.2011

Saara valmistui joulukuussa Lahden ammattikorkeakoulun Musiikki- ja draamainstituutin musiikkiteatterilinjalta. Aiemmin hn on valmistunut muusikoksi mys Helsingin Konservatoriosta paineenaan klassinen laulu (2005), vaikka viettikin sit ennen yksitoista vuotta viulunsoiton parissa. Musiikki- ja draamainstituutin lisksi hn on opiskellut nyttelijntyt keskursseilla mm. Lontoossa East 15 Acting Schoolissa. Lauluopintojaan hn on tydentnyt Royal Academy of Musicin opettajien johdolla Helsingin kaupunginteatterilla jrjestetyill intensiivikursseilla.

Saaran teatteritihin lukeutuvat Beatricen rooli Kouvolan Teatterin Rebecca-musikaalissa (2010-2011), Lahden ammattikorkeakoulun ja Lahden kaupunginteatterin yhteistyn toteutettu Fame (2010), Oulun kaupunginteatterin ja eri oppilaitosten yhteisproduktio West Side Storysta (2009), jossa hn teki Marian roolin, Ooppera Skaalan Fitness-kevytooppera (2007) ja Nuorten Musikaaliteatteri ry:n tuottama Honk! musikaali (2006). Kesikin hn on viettnyt nytellen mm. Heinsuon kesteatterissa nytelmss Afrikan morsian, ja Billnsin ruukilla historianytelmss sek lastennytelmss jonka musiikit hn on mys sveltnyt yhdess tyryhmn kanssa.

Lisksi hnell on kokemusta teatterityst mys tekniikan puolelta toimittuaan tekstittjn useissa oopperoissa tynantajinaan mm. Lahden Musiikki- ja draamainstituutti, Ooppera Skaala, Oopperayhdistys HOO ry ja Helsingin konservatorio ja Stadia (nyk. Metropolia).

Ota yhteytt: info @ saarajokiaho.com

Luomassa kansainvlist uraa!

14.08.2011

Olen ollut reissussa vhn yli viikon - nyt Ljubljanassa ja viel viikko jljell!

Viisi piv harjoittelin The Flying Gorillas -ryhmn kanssa Lontoossa, tnn pidimme Ljubljanan hienossa linnassa workshopin lapsille, jotka myhemmin varsinaisessa esityksess osallistuivat workshopissa oppimallaan tavalla esitykseen.

Ensi viikonloppuna pidmme Lapissa workshoppeja ja esiinnymme Ijahis idja -alkuperiskansojen musiikkitapahtumassa.

Lis matkakuulumisiani voit kyd lukemassa osoitteessa
http://www.oloensemble.fi/category/matkapaivakirja

Kesn viimeinen Billns-viikonloppu ksill!

22.07.2011

Kesn viimeinen tapahtumaviikonloppu kauniilla Billnsin ruukilla lhestyy! 29.-31.7. on nimittin luvassa Kdentaitomessut, jotka viime kesn olivat ehdoton lempparini. Taisi siell menn eniten rahaakin, joten nyt osaan varautua ottamalla tarpeeksi kteist mukaan. Niin paljon ihania ksitytarvikkeitta, ja ihania valmiita korvakoruja ja vaikka mit!

Jos aiot tulla Billnsiin viikon pst, opettele vaikka lastennytelmn laulut jo etukteen ja laula mukana!

Lohikrme ei en kirkkoja sy
Lohikrme ei en kirkkoja sy by Oloensemble

Matkalaulu
Matkalaulu by Oloensemble

P.s. voit kysy minulta sisnpsyst shkpostitse info(@)saarajokiaho.com
http://www.oloensemble.fi/

Olo Ensemble esitt: Billnsin patruunat

24.05.2011http://www.oloensemble.fi/

Billnsin kes!

16.05.2011

Vuonna 1641 perustettu Billnsin ruukki juhlii tn kesn 370-vuotista historiaansa!

Ruukin kestapahtumien sarja kynnistyy toukokuussa Puutarha-messujen merkeiss 28.-29.5.2011. Luvassa on monipuolinen kattaus taimia ja tarvikkeita, kalusteita ja somisteita sek tietysti puutarha-alan uusimmat trendit.

Markkina-alueen lomassa pset nauttimaan mys ruukin kiehtovasta historiaesityksest ja aikuisiakin viihdyttvst lasten kesnytelmst

Billnsin ruukin teatteritaiteesta vastaa tnkin kesn Olo Ensemble: Yhdeksn esittvn taiteen ammattilaisen luova ryhm valmiina tarjoilemaan taiteellista energiaa!

Lis tietoa alueesta ja tapahtumista:
http://billnassommar.fi/fi/puutarha/index.html
http://www.oloensemble.fi/

Muutosmessu-revyy

25.04.2011

Kirkkopivill 12.-15.5.2011 esitettvn Muutosmessu-revyyn on ksikirjoittanut Kaisa Hakala ja sveltnyt Markku Luuppala. Sen ohjaa Musiikki- ja draamainstituutin musiikkiteatterilinjan johtaja Marietta Tevajrvi.

Esiintymss on musiikkiteatterilinjan 3. ja 4. vuosikurssilaisia, Saara Jokiaho muutoskonsultti Satu Valettan roolissa.

Mit tapahtuu kun seurakunnan kanttori perustaa laulamattomien kuoron, johon psee vain jos ei tohdi laulaa tai on kielletty laulamasta tai ei ole ikin laulanut? ('Tai on muuten sairas tai masentunut,' lis suntio.) Siihen vastaa hilpen hurtti Kirkkopivrevyy Muutosmessu, jossa kirkon tilaa ksitelln lempen humoristisesti.

Kirkkopivt on suurtapahtuma, jossa hengenelm, kulttuurinautinnot ja terv yhteiskunnallinen keskustelu yhdistyvt uudella tavalla. Kirkkopivt tuo yhteen seurakuntien tyntekijt, luottamushenkilt, seurakuntalaiset ja mys kirkkokriitikot.

Ilmaiset esitykset
to 12.5. klo 19
pe 13.5. klo 12:30

Maksullinen esitys pjuhlassa
su 15.5. klo 13

Kesto n. 1 tunti

http://www.kirkkopaivat.fi/

Oikein - taiteellinen lopputy

22.03.2011

OIKEIN
20.4. klo 18


Saara Jokiahon pttresitaali
eli taiteellinen lopputy
Lahden Musiikki- ja draamainstituutin
musiikkiteatterilinjalla


'Olet niin lahjakas, energinen ja tunnollinen!'

Tulkinta puuttuu.'

'Tulkintaa ja ilmett lytyy'

'Kai s ymmrrt ett me haetaan vhn nuorempaa, kun tulee niit lhikuvia.'


Ohjaus Martina Roos

Anu Silvasti, piano
Pekka Virtanen, kitara
Antti Akkanen, basso
Esa Parikka, rummut

Juliste Nina Rokka
Julisteen kuva Mikko Paajala

Kyseess on vajaan tunnin mittainen oma musiikkiteatteri-iltani, jossa ksittelen vaatimuksien aiheuttamia paineita ja omana itsen kelpaamista laulun, tanssin ja nyttelijntyn keinoin. Tervetuloa!

20.4. klo 18 liput 5 e
Vaahterasali, Aleksanterinkatu 26 B, 15140 Lahti
http://www.lamk.fi/musiikki/konsertit/konserttikalenteri/
https://www.facebook.com/event.php?eid=144418075624946

Rebecca Kouvolassa 7.5. asti

02.03.2011

'Rebecca on upeasti tehty, oikea syksyn helmi, jonka suomasta teatterinautinnosta ei kannata jd paitsi. (...) Rebeccan kaksi- ja puolituntinen menee kuin siivill, yleis viihtyy. Tunnelma on tiivis, musiikkia on paljon - ja se on hyv.'
Teija Moilanen, Pohjois-Kymenlaakso
15.9.2010


Nytksi viel:
Pe 4.3. klo 19
La 5.3. klo 14
Pe 11.3. klo 14 ja klo 19
To 31.3. klo 19
Pe 1.4. klo 14
Pe 8.4. klo 19
La 9.4. klo 14
Pe 15.4. klo 14
La 30.4. klo 14
La 7.5. klo 14

Liput: (05) 7400 330

http://www.kouvolanteatteri.fi/fi/ohjelmisto/naytelmat/rebecca

All You Need Is Love

18.01.2011

Mute ry trytt tn vuonna bndin kanssa eteenne spektaakkelin, joka kattaa rakkauden koko kirjon ihanuudesta inhoon. Tuokiokuvapalapelin ohjaa lahtelaistaustainen Veli-Pekka Koho.

16.2.2011 klo 19
Liput 10/6 euroa.

Pilettej myy ennakkoon Teatteri Vanha Juko
puh. 03-7520585
Vesijrvenkatu 16, 15110 Lahti

l kulje rakkautesi ohi!

http://www.facebook.com/event.php?eid=147457758642642
http://mutelahti.net/

Mirjam & Kaj

10.11.2010

Pienoislaulunytelm Mirjam & Kaj
Ksikirjoitus, svellys, piano: Maria Vinberg
Prooleissa Saara Jokiaho ja Heikki Mkrinen
Ohjaus: Salla Aas
Ville Niemel, basso
Miikka Wallin, kitara
Mikael Saari, cajon

ke 24.11. klo 19
Musiikinlaitoksen kamarimusiikkisalissa
Svinhufvudinkatu 6 F-G, Lahti

Esitys on ilmainen!

Rebecca

26.10.2010

2010-2011 olen Kouvolan Teatterin Rebecca -musikaalissa Beatricen roolissa!


Rebecca on vastustamaton tarina rakkaudesta - ja salaisuudesta, joka uhkaa rikkoa kaiken.

Tarunhohtoisen Manderleyn kartanon isnt Maxim de Winter lomailee Monte Carlossa ja tutustuu ujoon palvelustyttn - leskimiehen loma muuttuu hmatkaksi. Paluu Manderleyn jylhiin maisemiin on kuitenkin aivan muuta, kuin mit nuori vaimo oli kuvitellut.

Kolkko taloudenhoitaja rouva Danvers sek tottumattomuus seurapiirielmn kiemuroihin piinaavat, eik ole helppo tytt odotuksia, jotka Maximin edesmennyt vaimo Rebecca jtti jlkeens. Hetkittin tuntuu aivan kuin tm juhlittu ja palvottu seurapiirikaunotar ei olisikaan poistunut Manderleyst. Ja mik on se salaisuus, jota Maxim varjeleehttp://www.kouvolanteatteri.fi/fi/ohjelmisto/naytelmat/rebecca

Nyt 5 | 10 | KaikkiNimi:

Salasana: